24.7.08

Lankaa orrella

Ostin taas lisää lankaa. Lappeenrannassa linnoituksella on myynnissä kasvivärjättyä villalankaa (käsinkehrättyä on myös). Eihän sitä voinut vastustaa. Ostin 4 vyyhtiä, arviolta noin 400 g (langoissa ei ollut juuri mitään tietoja, ainoastaan sen verran, että punasävyinen on värjätty veriseitikillä ja tummin vihertävän ruskeahko horsmalla ja mausteilla). Näistä tulee olohuoneeseen jotain Kaaospeiton tapaista. Pitää keksiä muuta käyttöä aikaisemmin ostamilleni Kamenoille, joista alunperin peittoa suunnittelin.

I bought more yarn. I found yarn dyed with natural plants. I bought 4 skeins, about 400 g I think (yarns had no information, only two skeins had a note about the colour plant). I'm planning to knit a blanket like Kaaospeitto.
Jokunen viikko sitten kävin kirppiksellä ja sieltä löytyi aitoja 80-luvun neulelehtiä. Ajankuvasta huolimatta näistä löytyi jopa jotain neulottavaakin.

Some weeks ago I found knitting magazines from second hand shop. Although these are from 80's I found something to knit.

On taas ollut niin kiireistä, että onneksi kohta on viikonloppu ja saa olla ihan vaan kotona. Jos vaikka ehtisi tehdä jotain pihahommia pitkästä aikaa.

1 kommentti:

Sohvi kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja olet löytänyt! Noista tulee varmasti kaunis peitto.