22.3.07

Lisää lankaa

Ostin TAAS lisää lankaa. Prismasta löytyi vielä Oliviaa (70% bambua, 30% polyesteriä) eurolla kerä. Vaaleansininen oli kiva väri, mutta sitä oli vain pari kerää jäljellä, joten ostin kaikki 600g luonnonvalkoista. Olenkin jo pitkään haaveillut valkoisesta palmikkotakista, tästä ehkä tulee sellainen.

Muutin blogin nimenkin pelkäksi lankavarastoksi, en usko että tämä varasto mihinkään pienenee, jos edes pysyisi suunnilleen ennallaan.
I bought AGAIN more yarn. This is Novita's Olivia (70% bamboo, 30% polyester). Light blue was nice colour but there where only few skeins left so I bought all 600g natural white. I have dreamed of white cable jacket.

I changed my blog's name. My blog's name was Decreasing my yarnstash but I don't think it's possible. Now the name is just The yarnstash.

1 kommentti:

TuuliS kirjoitti...

Niinhän se on lankojen laihdutuskuuri ihan samanlainen kuin muutkin: heti kun on saanut grammoja alas niin saa "palkita" itsensä uusilla langoilla. Varsinkin kun saa halvalla (=punaisella hintalapulla)! Olisin minäkin ostanut, jos olisin eurolla saanut, vaikka minkävärisiä.