7.4.06

Hyvä postipäivä

Voitin lankahamstereiden pudotuspelissä maaliskuun kilpailun kuva-arvoitusjämälankaneuleellani. Kristel palkitsi minut langalla ja silmukkamerkeillä, jotka saapuivat tänään. Paketista löytyi vihreää tusshenaa ja luonnonvalkoista villalankaa
sekä Valhalla Designin silmukkamerkkejä.
Villalanka näyttää siltä, että sitä voi huovuttaa ja ainakin värjätä. Heti ei tullut ideaa, mutta tuossa on mahdollisuuksia vaikka mihin. Tusshenat sopivat hyvin kaapissa majaileviin tusshenoihin, nyt niistä saa jo jotain isompaa. Vihreää tusshenaa sain 150g ja harmaata minulla on myös 150g ja sinistä vain tuo 50g.
Jotta postipäivä olisi todella hyvä, sain myös viikko sitten Sayilasta tilaamani helmet. Kaveri tilasi helmikorusetin valmistujaisiinsa eikä minulla ollut koruun sopivia helmiä, joten tilasin niitä ja lukkoja yms. tarvikkeita. Tilasin samalla itselleni muutaman lamppuhelmen.
Ainut harmitus noissa on, että kiinnityshelmet ovat eri sävyä kuin muut tarvikkeet (lukot, renkaat ja vaijeri). Kuvastakin näkyy keltaisemmat kiinnityshelmet ja muut korunosat ovat vähän tummempia. Vaijerin unohdin kuvasta. Unohdin tilata solmusuojia, mutta tein suunnitelman sillekin varalle, että teen korun ilman niitä. Saatan kyllä vielä tilata solmusuojia ja kiinnityshelmiä jostain muualta, että saisin sävyt täsmäämään. Lamppuhelmiä oli pakko tilata muutama vain siksi, että ne ovat niin kauniita. Pisaroista suunnittelin korvakoruja ja muut varmaankin päätyvät kaulakoruihin keskushelmiksi.

1 kommentti:

iida kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.