27.1.08

Hihatin ja lankaa

Kävin perjantaina Anttilassa hamstraamassa taas lisää lankaa. Oliviaa on jälleen tarjolla. Ostin tällä kertaa vaaleansinistä 650g. Aiemmin olen Oliviasta neulonut lumihiutaletakin ja tykkäsin langasta. Takki on kestänyt käyttöä ja pesua hyvin, mitä nyt vähän pesussa kutistunut.

There is Novita's Olivia in Anttila again so I had to buy some more yarn. This time I bought blue 650g. I have used earlier Olivia for Snowflake jacket and I like the yarn. It shrinks a little but it's soft.Jälleen on jotain valmistunutkin. Idea lähti Vilman Yhden sävyn olankohautuksesta, mutta toteutuksesta tulikin sitten aivan erilainen. Hihatin on neulottu jämälangoista, suurin osa on erilaisia alpakoita. Tähän kului lankaa noin 200 g ja sain taas jämäkeriä vähemmäksi. Ohje on jo melkein kirjoitettu Ullaa varten.
I have also finished something. I got the idea from Vilma's One tone ribbed shrug but my version is different. I used left over yarns about 200g, mostly alpaca. The pattern is nearly don for Ulla.

3 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Pienet raidat oli hyvä hyvä juttu!

aura kirjoitti...

Ja minä kun luulin, ettei tuota Oliviaa saa enää mistään. No, sain onneksi hankittua sitä eräältä ystävälliseltä neulojatoverilta.

Marja V kirjoitti...

Sillä minäkin tuota Oliviaa nyt hamstrasin, kun ei tiedä saako sitä kohta enää ollenkaan.