15.4.07

Maalaistyttö Helsingissä

Olin torstain ja perjantain Helsingissä. Ostin taas paljon kaikenlaista ja olisin voinut ostella paljon enemmänkin, niin paljon kaikkea siellä oli. Ensin Stockalta löytyivät nämä lehdet. Ihastuin tähän kirjoneulekirjaan, joten se lähti mukaan Hobboksista.

I was in Helsinki on Thursday and Friday. I bought a lot all kinds of things and I could have bought even more. First I found these magazines from Stockman. I found this fair isle knitting book from Hobboks and it was so interesting I had to buy it.
Sitten kävin Sinellissä, Vihreässä vyyhdissä, Punaisessa langassa ja Hobby pointissa ja ostin niistä kaikenlaista pientä juttua. Puikot vasemmalla ovat eben- ja ruusupuuta. Leimasin on massailua varten. Enkä voinut vastustaa Swarowskin kristalleja. Fimot olivat Sinellissä alennuksessa ja sieltä löysin myös puisia nappeja. Punaisesta langasta ostin silkkilankaa ja pikapaltetta. Hopeinen lanka on konekirjontalankaa Hobby pointista, jos joskus saisin aikaiseksi vaikka tuunata farkkuja.

Then I went to Sinelli, Vihreä vyyhti, Punainen lanka and Hobby point and bought small things. Needles on the left are made of eben- and rosewood. Stamp is for polymer claying. And I couldn't resist Swarowski's chrystals. Fimos were on discount in Sinelli and I found also wooden buttons. I boought silk threads from Punainen lanka. Silver thread is from Hobby point and it's for machine embroidery if I have time and interest to use it for my jeans.
Tietysti ostin myös lankaa. Lähinnä listalla oli sukkalankoja ja niitä löytyikin monenlaisia, mutta silti olin valikoimaan hieman pettynyt. Olisin kaivannut esimerkiksi Fortissimaa, mutta vastaan ei tullut minusta kivoja värejä, joten ne jäivät kauppaan. Sen sijaan ostin Onlinen bambulanka ja yksivärisiä sukkalankoja, Jitterbugia, Austermanin Stepiä, Sisua ja pinkkiä bambulankaa paitaa varten. (Lankaa tuli lisää 1,550kg.)

Of course I bought yarn. Mostly I was interested in sock yarns and I did found many of them but still I was a bit disappointed. I was looking for Fortissima, but there wasn't nice colours so I didn't buy them. Instead I bought Online's bambu sock yarn and single coloured sock yarns, Jitterbug, Austerman's Step, Sisu and pink bambu yarn for a sweater. (1,550kg more yarn)
Kävin myös parissa kangaskaupassa, mutta niistä en ostanut mitään. Kankaat olivat kyllä ihania, paljon sellaista, mitä ei varmasti muualta löydä. Lisäksi tapasin joitain neuletuttuja. Jalat ovat vieläkin vähän väsyneet kahden päivän kävelystä.

I visited also few fabric shops but I didn't buy anything from them. Fabrics were beautiful and there were many things I probably won't find here. Then I met some knitting friends. My feet are still a bit tired of two days walking.

3 kommenttia:

Olebrumm kirjoitti...

Hei Vaasasta!

Mistä löysit nuo Jitterbugin langat? Vihreästä vyyhdistä? Löysin niitä Kölnistä kun olin siellä pari viikkoa ennen pääsiäistä ja ihastuin niin noihin väreihin. Valitettavasti Kölniin ei ole asiaa varmasti pitkään aikaan, niin olisi kiva löytää niitä Suomesta. Ja minkä hintainen tuo lanka oli?

T: M

Marja V kirjoitti...

Jitterbugia on Priimassa, jolla on myös nettikauppa: https://priima.net/ Kaupassa värejä oli enemmän kuin nettikaupassa.

Olebrumm kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Ja näköjään Priima oli halvempi (kokonaiset 60centtiä) kun tuo saksankauppa missä olin. Eli ensi kerralla kun menen Hesaan niin suunnan Priimaa kohti.