27.2.10

Vaihtoja ja valmistuneita

Sain vihdoin valmiiksi pitkään viimeistelyä odottaneet vauvan takit. Ohje on Garnstudiolta, lanka Mandarin petitiä ja raidat Kotiväkeä. Lankaa kului arviolta noin 150 g/takki, yhteensä noin 300 g. Kuvassa punaisesta takista puuttuu vielä napit, kun tuli kiire ulos kuvaamaan ennen kuin tulee liian pimeää (ja silti oli jo melko hämärää). Takit lähtivät jo eteenpäin kaverin kaksosille.
Osallistuin Ravelryssä myös kahelivaihtoon. Lähetin paketin Kristelille. Pakettiin laitoin langan, herkkujen yms. lisäksi myös itsetehdyt kirjoneulelapaset (ja edellisessä kirjoituksessa esiteltyjä vihreitä nappeja). Lapasten malli on Eeva Haaviston kirjasta Sata kansanomaista kuviokudinmallia, numero 82. Lanka on Kamenaa ja lapaset on neulottu 2 mm puikoilla (sopivaa nysväystä :)). Lankaa kului arviolta ehkä 40 g tai jopa vähemmän, koska lankaa on edelleen jäljellä ainakin yhteen lapaspariin.
Sain myös itse paketin, se tuli Villasukalta. Paketissa oli (vasemmalta alkaen) laventelin, kesäkukkien ja olkikukan siemeniä, kukka-aiheisia tarrakortteja ja kortti, sudenkorento-nappeja, Kaskein marjan Karpalorakeita, tilkkutyöväline kangaskukkien tekoon, Yarngrimoiren lapaslankaa, Utunan huivilankaa ja kukkakoristeiset lapaset.

Nyt minulla on ilmeisesti kirjoneuleinnostus, koska mikään tällä hetkellä kesken olevista neuleista ei innosta. Sen sijaan tuo pinkki-harmaa lapaslankayhdistelmä haluaa kirjoneulepipoksi.

1 kommentti:

Tess kirjoitti...

Kauniita neuleita ja ihana tuo saamasi paketti :)