10.12.07

Ostoksia ja muuta

Syy blogi-hiljaisuuteen on seuraavassa kuvassa. Ostimme miehen kanssa talon. Muutto on viikon päästä, joten siihen on jo valmistauduttu pakkaamalla ja myymällä ylimääräistä tavaraa. Uudessa asunnossa ei nettiä välttämättä ihan heti ole käytössä ja tavaroitakin pitää järjestellä muuton jälkeen, joten blogi-hiljaisuus jatkunee vielä jonkin aikaa.

The reason I have been busy is here. We bought a house with the man-who-lives-with-me. We are moving at the next weekend and we have already packed and sold some things. Probably we don't have internet in our new home right away so this blog will be quiet for a while.
Muuten, pitsihuivit sopivat hyvin myös pakkausmateriaaliksi. Laita osa huivista esimerkiksi viinilasin sisään, kuten kuvassa, ja kääri loppu huivi lasin ympärille. Sitten vaan lasi laatikkoon muiden pehmeästi pakattujen astioiden sekaan.

By the way lace shawls are suitable also for packing. Put some part of the shawl inside the glass and wrap the rest of it on the glass.

Jotain on valmistunutkin kaiken muun kiireen ohella. Tein joululahjaksi vielä yhden Bainbridge-huivin ja Calorimetryn. Lankana on luonnonvalkoinen reumalanka kolminkertaisena ja sitä meni niinkin paljon kuin 85g.

I have finished something knitted too. I made yet another Bainbridge scarf and Calorimetry for Christmas presents. Yarn is natural white Thermal Rheuma Wolle and I used it about 85g.
Joululahjaksi ompelin myös kaksipuoleisen vauvan peiton. Toisella puolella on nalleja ja toisella puolen norsuja ja kirahveja pehmeässä flanellissa.

This two-sided afgan for a baby is also a Christmas present. On the other side there are bears and the other has elefants and giraffes.

3 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Hanna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Vape kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja jaksamista muuttoon. Edellisessä muutossa muistan kiitelleeni äitiäni kotimme valtavasta villasukkavarastosta. Niihin oli mukava pakata laseja ja kuppeja.