12.5.06

Ei mitään valmista edelleenkään

Työt alkoivat ja sen kyllä huomaa. Käsitöille jää hyvin vähän aikaa (ja muukin vapaa-aika jää vähiin). Toisaalta on ihan kiva olla töissäkin (ja voi ostaa vaikka lisää lankaa ja helmiä :)). Olen minä silti jotain ehtinyt tehdä. Junasukat ovat lähes valmiit. Toisesta pitäisi vielä purkaa kärkikavennukset ja neuloa uudestaan, kun ensimmäinen yritys ei ollutkaan hyvä. Eilen korjasin kassin vetoketjua ja ompelin paitaan napinlävet (sekin paita on ollut varmaan vuoden kaapissa ilman nappeja ja napinläpiä, vielä pitää napit ommella, niin saan sen kunnolla käyttöön). Sitten olen tehnyt viime kesäistä edelleen keskeneräistä kesäneuletta eteenpäin. Jospa saisin edes täksi kesäksi sen valmiiksi.
Kuten aiemmassa kirjoituksessa kerroinkin, ostin massoja. Tuo keltainen on oikeasti kullanväristä. Olisin ostanut hopeaakin, mutta se oli loppu. Massoista oikeastaan innostuin Pörrön massalinkkien kautta (tässä pari esimerkiksi). Myös Ullassa oleva nappiohje on pitkään ollut kokeilulistalla. En vaan osaa päättää, mitä haluaisin tehdä ensimmäiseksi. :) Massoissa minua kiehtoo värien sotkeminen ja muotoilu. Unohdin tietysti ottaa metalliset 2mm sukkapuikot mukaan, niin en ihan vielä pysty mitään reiällistä tekemään (ellen sitten löydä sopivaa rautalankaa täältä). Massahelmienkin teko kiinnostaa. Sellaisia isoja ja erikoisia massahelmiä voisi käyttää lasihelmien kanssa keskushelminä.

Seuraavaksi yritän saada napit ommeltua paitaan, että saan sen käyttöön. Keskeneräisen kesäneuleen yritän myös saada mahdollisimman äkkiä käyttökuntoon. Se on nyt kasausta vaille ja virkkaan vielä virkkauslangasta pitsiä pääntielle. Junasukissa käytin myös Regia silkiä raitoihin ja nyt olen alkanut haaveilla Regia silk pitsisukista. Ehkäpä voisin palkkapäivänä palkita itseni Regia silkillä. Laukkuvaihdon laukkukin on lähes valmiiksi suunniteltu ja materiaalit on hankittu. Sekin siis odottaa vain toteutusta.

Ei kommentteja: